Asociatia de proprietari Bloc B5 Balta Alba

Subtitle

Ajutor pentru încălzire

Program casierie (parter scara B)

 Marţi 17.00 - 18.30
 Joi

 12.00 - 13.00 şi 19.00 - 20.00

Atenţie!!! - Încasările se fac doar în perioada în care listele sînt afişate la avizier.

Datorită numărului mic de persoane care plăteau în zilele de joi s-a micşorat intervalul orar pentru încasare (intervalul 11.00 - 13.00 devine 12.00 - 13.00).

Transmitere citiri contori

Contoarele de apă caldă şi rece se citesc în ultima zi a lunii în curs.

Metode de transmitere către administrator a formularelor cu citirea contorilor: 

- prin depunere în cutia administraţiei din holurile scărilor A şi B

- prin e-mail la adresele: [email protected] şi [email protected]

- pe fax la numărul: 0318.178.183

Data limită de transmitere: 10 ale fiecărei luni calendaristice

Dezabonare pliante de reclamă

Cei care doresc sa nu mai primească în cutia poştală tot felul de reclame şi anunţuri pot lipi pe aceasta un anunţ care poate fi obţinut de la casierie.

Puteţi contacta si firmele care fac publicitate prin pliante în căsuţele poştale accesînd adresa de internet: http://salveazauncopac.ro/

Telefoane unde puteti solicita dezabonarea (de parcă a solicitat cineva vreodată să primească aceste pliante):

Carrefour: 0800.0800.02 apel gratuit

Real: 031.403.10.00 (se pare că nu mai este funcţional deşi e afişat pe saitul magazinului) sau [email protected]

Hornbach: 0310.803.000 sau [email protected]

Praktiker: 021.204.71.00 sau [email protected]

De asemenea poate se renunţă si la obiceiul de a se deschide uşa oricui spune că distribuie pliante.

Iluminat cu senzori de prezenţă

Mai mulţi locatari au propus în adunarea generală modificarea sistemului actual de iluminat cu unul acţionat de senzori de prezenţă, pentru a face economie la energia electrică. Comitetul a analizat această propunere şi a comandat un studiu de fezabilitate. 

Au fost analizate mai multe soluţii tehnice: cu senzori de mişcare, cu becuri economice, cu becuri cu led şi cu dulii cu senzori de prezenţă. În funcţie de soluţia tehnică valoarea acestei investiţii variază între 1.283 lei (varianta cu becuri cu led) şi 3.495 lei (varianta cu senzori de prezenţă) pe o scară, iar perioada de recuperare a investiţiei este de 18 pînă la 50 de ani.

Concluziile acestui studiu au fost: nu se recomandă o asemenea investiţie datorită perioadei extrem de mari de recuperare a costurilor.

Deasemenea, trebuie avut în vedere că valoarea energiei electrice consumate lunar pentru iluminatul interior nu depăşeşte suma de aproximativ 5 lei .

Avînd în vedere cele de mai sus Comitetul executiv a hotărît că investiţia nu este rentabilă şi nu se poate face din fonduri proprii.

Deveniţi membri înregistraţi

LISTELE DE INTRETINERE POT FI VIZUALIZATE NUMAI DE CĂTRE MEMBRI ÎNREGISTRAŢI.

După înregistrare ve-ţi primi un e-mail pentru confirmarea înscrierii. Va trebui să accesaţi link-ul din e-mail pentru a primi acceptul din partea administratorului saitului. şi ve-ţi putea accesa toate secţiunile.

Vă rugăm să vă înregistraţi, operaţiunea nu durează nici 2 minute.

Plăţi efectuate prin bancă

În dorinţa de a scădea cheltuielile asociaţiei s-a deschis un nou cont bancar la Alpha Bank cu condiţii mult mai avantajoase faţă de banca Transilvania.

Rugăm pe cei ce fac plăţile direct în contul asociaţiei să le facă în noul cont deschis la Alpha Bank Titan respectiv: RO45 BUCU 1272 23038900 7RON.

Locatarii pot face plata direct în contul asociaţiei, cu rugămintea de a anunţa administratorul:

- prin depunere în cutia administraţiei din holurile scărilor A şi B

- prin e-mail la adresele: [email protected] şi [email protected]

- pe fax la numărul: 0318.178.183

Evacuare deşeuri

Evacuarea deşeurilor voluminoase gen mobilier este gratuită. Cei ce au astfel de materiale trebuie să sune la ROSAL la numărul 021.255.35.65 pentru programare cel tîrziu pînă în ziua de vineri a săptămînii respective. 

Evacuarea molozului nu este gratuită, şi costă 16 euro + T.V.A. pentru 8 saci de moloz (aproximativ 1 mc). Telefonul la care se anunţă este acelaşi.

FOARTE IMPORTANT! Deşeurile respective trebuiesc scoase în stradă în spatele blocului vineri sau sîmbătă dimineaţă.

Deasemenea, dacă sînt sortate, deşeurile tip PET sînt ridicate de ROSAL. Vă rugăm să nu aruncaţi deşeurile tip PET pe topogan, ci să le puneţi în sacii speciali de la fiecare ghenă.

Avem rugămintea de a scoate aceste deşeurile voluminoase în spatele blocului pe stradă, nu lîngă bloc, nu la ghenă, nu în dreptul uşilor de la contorul de gaze naturale şi nici pe aleea din spatele blocului.

În cazul în care un locatar nu se preocupă de evacuarea deşeurilor, administraţia va contacta Rosal, iar contravaloarea serviciului va fi introdus pe listele de întreţinere apartamentului respectiv.

VĂ MULŢUMIM!